
Enzym Group — одна з найстійкіших біотехнологічних компаній у Східній Європі.
Це сімейний бізнес у другому поколінні української родини підприємців Вовк.
Компанія забезпечує партнерів у 23 країнах світу харчовими, кормовими, хлібопекарськими та іншими дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їхнє повсякдення.
Компанія була заснована в 1994 році. Вона є одним з найбільших виробників дріжджів у Східній Європі та стабільним лідером на вітчизняному ринку дріжджів.
Головний офіс компанії та обидва виробничі комплекси, від ферментації до сушіння, загальною потужністю до 60 000 тонн, розташовані у Львові, Україна. Enzym Group налічує понад 500 співробітників, у тому числі 25 науковців у власному R&D-центрі. Ми також маємо пілотні виробничі лінії та експертну сенсорну панель.
Розвиваємо 4 напрямки:
- Enzym Bakery Solutions
- Enzym Feed Solutions
- Enzym Food Solutions
- Enzym Feed Solutions
Напрям Enzym Bakery Solutions робить компанію багаторічним лідером з виробництва та продажу хлібопекарських дріжджів в Україні: дві з трьох хлібин в Україні випікаються на наших дріжджах.
Безкоштовна консультація
по Вашим запитанням
Отримайте безкоштовні пробні зразки нашої продукції
ОтриматиМи пропонуємо
Технологічні консультації
Дізнатися більшеВиїзд технолога на підприємство
Дізнатися більшеХлібопекарські та кондитерські додатки
Дізнатися більшеЧому обирають саме нашу продукцію
Чиста етикетка
ми вивели зі складу сумішей інгредієнти з індексом "Е"
Легке розширення асортименту
за допомогою наших сумішей ви зможете значно розширити асортимент продуктів
Подовження свіжості
наші поліпшувачі можуть подовжити термін реалізації ваших виробів до 9 днів
Покращення смаку та аромату
використовуючи наші суміші ви матимете конкуренту перевагу на полиці

ТМ «ВІТАПАН»
Поліпшувачі та сухі суміші з чистою етикеткою, призначені для хлібопекарського та кондитерського виробництва.
Поліпшувачі хліба є комплексними добавками, які використовуються для коригування якості борошна, оптимізації технологічного процесу виробництва хліба та подовження свіжості готового продукту. Вони можуть містити різноманітні компоненти, такі як кислоти та редуктори глютену, ферменти, емульгатори, а також різні харчові добавки, які покращують споживчі властивості хліба. Використання поліпшувачів, до прикладу, дозволяє виробникам подовжити термін зберігання хлібобулочних виробів, зберігаючи при цьому їх смак, аромат та текстуру.
Суміші для хлібобулочних та кондитерських виробів забезпечують виробникам можливість розширення асортименту продукції без необхідності розробки нових рецептур з нуля. Використання таких сумішей сприяє збагаченню хліба вітамінами, мікроелементами, підвищує його харчову цінність та покращує смакові якості
Використання наших продуктів дозволяє:
- Подовжити термін зберігання готових виробів
- Збагатити вироби насиченим смаком та ароматом
- Лінійка продукції з «чистою етикеткою»
- Збільшити об’єм готових виробів за рахунок покращення формостійкості та газоутримуючої властивості.
Близько 60% нашої продукції забезпечують партнерів у 23 країнах світу дріжджовими рішеннями для підвищення рівня життя людей, впроваджуючи біотехнології у їх повсякдення.
«Інноваційний центр хлібопечення Хлібний дім» є одним з активів групи компаній ENZYM, заснований у 1996 році. Ми надаємо консультаційні послуги щодо актуальних методів застосування дріжджів та хлібопекарських додатків, а також аналізуємо та за необхідності коригуємо процес виробництва хлібопекарської продукції. Завдяки тісному спілкуванню з лікарями та аналізу їхніх потреб, компанія розробляє та виготовляє поліпшувачі та сухі суміші. Ми забезпечуємо наших партнерів готовими рішеннями та гарантованим результатом.
Заповніть форму онлайн запису та очікуйте дзвінок адміністратора
Ділимось з Вами
нашим досвідом
Переглянути всі
Ми відповіли на деякі
Ваші запитання
Це додатки, які допомагають покращити оброблюваність тіста, стабільність у процесі ферментації, об’єм і текстуру кінцевого продукту, а також його термін зберігання.
Окислювачі, відновлювачі, стабілізатори, емульгатори та ферментні препарати.
Покращення структури тіста: роблять тісто більш еластичним і стабільним.
Збільшення об’єму: допомагають хлібу краще підніматися під час випікання.
Підвищення якості м’якушки: роблять її більш ніжною і пухкою.
Подовження терміну зберігання: зменшують швидкість черствіння хліба.
Забезпечення рівномірності випікання: допомагають досягти однакової якості хліба в різних партіях.
Пресовані дріжджі звільняють від упаковки, подрібнюють та готують суспензію в теплій воді (26-32°C). Сушені дріжджі розводять у воді при температурі 38°C або додають безпосередньо до тіста без попереднього розмочування.